Petua atau cara tambah susu badan

Hi ibu2, sy baru join apps ni. Sy skrg pregnant no 2, masa yg 1st dulu sy memg takde susu badan. Dlm pantang sy dah bg susu fm, sedih sgt tp memg tk boleh buat apa. Takde rezeki nk bg anak 1st susu badan. So yg no 2 ni sy ingat nk bg susu bdn, so nk usaha lebih sikit kalau ada rezeki. Kotlah ibu2 ada cara atau petua baik2 nk bykkn susu badan, atau ada susu2 yg boleh tambah susu, bolehlah share2. 😊#bantusharing

3 Balas

hai sis..maaf tnya, mcm mana sis tau takde susu badan ya?

4y ago

ohh mungkin anak pertama kan kurang ilmu, so memg masa tu down sgt. in shaa Allah yg no 2 ni nk buat yg terbaik. terima kasih ye utk info dan nasihat