Buka buku pink

Hi ibu2 . Start buka buku weeks ke berapa ya . N if kndungan kedua , kna bawa buku pink ja kan ? #bantusharing

2 Balas

Before msuk 3 bulan...jgn dh msuk 3 bulan baru nk bukak. Nnti doktor or nurse marah sbb sgt berisiko utk janin di awal kandungan tanpa pemantauan. Pregnant kli kedua kna bawa buku pink yg anak ptama tu. Utk reference medical staff.

biase kandungan 2 bulan..da boleh g klinik untuk booking buku pink. nanti diorang bagi tarikh untuk buat buku pink. kalau anak ke-2 , bawak buku pink kandungan pertama. sebab diorang nak tengok.