kputihan

Hi ibu2 semua , sy nk tanye , sejak2 saya mngandung ni , kputihan bnyk kuar ,sy perasan kputihan sy tu kuar warna kuning cair .,tapi sy takda rasa gatal2 ....mcm mana cara sy nk hilang kan mslah kputihan tu ya ? Sblm sy mngandung sy jenid tak ada kputihan ....#7week

2 Balas

Setahu sy, keputihan normal masa mengandung. Kecuali kalau bertukar warna, berbau, gatal atau sakit, tu kena rujuk doktor. Cuba google keputihan masa mengandung.