Perancang Keluarga

Hi ibu2 semua. Saya nak tanya. Adakah pancut luar satu cara yang efektif untuk cegah kehamilan? Kami kalau boleh tak nak ambil ubat.. #jangankecam. Juga apa side effects suntikan Depo Provera yang paling ketara ya? Anak baru 3 bulan. Kami dah tak bersama 6 bulan. Bila nak bersama tu jadi takut2 pula kalau mengandung lagi.. Saya kalau boleh nak jarak 1 tahun baru mengandung lagi atas faktor usia kami. Mohon kongsi pengalaman ya. TQ.

1 Balas

Blh cuba pancut luar atau pakai kondom...tp tu pon bkn 100% terlindung