Maternity pad

Ibu² semua pakai jenis macamana ye? Sbb ade yg suggest pakai pampers adult lebih jimat n selese. Ade yang pakai pads overnight extra long tu. Memang lain² org keselesaan lain² tp just nk tau. N yang ni boleh gune juge ke klu kate kne czer nanti.#firstmom

4 Balas

Sy memang pakai macam pampers tu brand sally untuk 1st week pantang sbb darah banyak kan. Lagi selesa bila pakai pampers tu. Panties pun takyah pakai 😬Bila darah dah kurang baru pakai pad biasa 😁

4mo ago

waa baik² time kasih sis sbb reply😄

Sy pon nk beli yg pampers tu jenama sally..tgk review pon ramai momy yg suggest sbb dh xperlu nk pakai underwear dh..

4mo ago

Yup brand sally tu best. Murah sikit laa nak compare dengan kotex huhu

masa darah banyak pakai yg pants tulah yg sgt selesa.. bila duduk pun rasa mcm ada cusion.. selamat tak tembus ke mana2..

4mo ago

aa baik² time kasih sbb jawab..membantu sgt.😀

pad yg mcm underwear tu. kemas, selesa, tak risau bocor, tak payah pakai underwear dh.

4mo ago

ade tak jename yg bole rekemen? atau yg penah gune ke..bole sy survery² juge hehe tq..