Cadangan Nama Baby

Hi ibu2 semua ada x nama huruf A dan huruf R..contoh Nurain Raisha,Adira Rania #1stimemom #firtsbaby

19 Balas

ni sye bgi Amelia Rashidah, Rabiatul Adawiyah,...mmg sye suka nme amelia, anna, afiqah ni hubby sye ckp Rosalinda Ayamo...haha..sorry just hiburkan hati..

insyaAllah anak yg bakal sy lahir tk lama lg akan diberikan nama Nur Aufa Raudhah..doakan sy ye semua kwn2..sy dh 35weeks 2days

girl - Amni Rizqah - keamananku, ketenanganku, rezeki, kurniaan Allah boy - Amnan Rafiqi - ketenangku, pedampingku

Raisya Aurora ❤️ kalau baby girl ingat nak ltk nme tu tpi x salah kan share🐣

Adira Raissa ♥️ @ Alissa, Ameena, Aisyah..

ank sy sorg Ammara Elzaura sorg Rania Elaira

Boy : Rayyan Ashraf Girl : Raisya Amanda

Airis Rania (Girl) Adam Razzaq (Boy)

'atiyyah Rumaisyah

Aaira Rumaysha