baru nak ajar hisap botol, 6 months

hi ibu2 sekalian, anak saya 6 months, baru nak ajar hisap botol, boleh tak ibu2 suggestkan botol apa yg sesuai dan seakan puting ibu #firstmom #firstbaby

2 Balas

Hi. Kalau anak saya beri botol pigeon. Wide neck. Mula² macam tolak tapi try beberapa kali. Alhamdulillah okay. Tapi saya beri botol selang dengan bf

2y ago

Ya kena try and error bila anak taknak

kena try n error sis .saya pnah guna brand mam tapi anak tak nak maybe sebab puting dia jenis leper then saya try avent alhamdulillah dia nak

2y ago

kan sebab lain baby lain penerimaan