Sakit sangat

Ibu2 saye dah 2 malam selalu sakit kat bawah sakit dia tkleh bawak bincang.. sampai saye nngis.. kebiasaan rase sakit ni datang malam dari pukul 10 suku sampai 11 lebihh.. saye xleh gerakk xleh ape sakit sangat.. itu contraction palsu ke?? Sebab xde keluar lendir pape pun.. saye jadi trauma sakit nyee😭😭😭 34minggu 4hari #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

x semesti nya kena tunggu lendir , darah or ketuban pecah baru nk bersalin .. kalau sakit 5 10 minit sekali boleh g hospital dah .. tapi kalau lepas kol 12 awk dh ok normal je .. sy pun sakit sama mcm awk dh 39week