pantang hari ke-13

hi ibu2, saya sedang berpantang hari ke 13, boleh minum kopi ke? kalau kopi sachet tu boleh minum ke? ada effect tak kalau anak bf? #ingintahu #seriusnanya

3 Balas

ibu hamil dan menyusu boleh je nak minum minuman berkafien (coffee, nescafe, milo, tea) tapi berlimit ja. sehari boleh minum 150-300mg shaja bersamaan 3cup kecik tu. saya minum je dulu sepanjang baby minum susu badan sampai usia dia setahun 2bulan. alhamdulillah baby okay je.

Boleh. Mak saya hidang kopi masa saya pantang. Ada org kopi tu boleh jadi milk booster

Sy minum kopi o. 3in1 tk digalakkan sbb manis. Bby xde mslh