Sakit bahagian tulang kemaluan

Hi ibu2.. saya nk tanya ada tak yg mengalami sakit macam saya? Sakit bhagian tulang kemaluan? Belah atas tu.. nak jalan sakit tapi lagi sakit bila baring nak ubah posisi tidur .. saya skarang 28w.. normal ke?? Sebb apa yee? Ade tak cara utk kurangkan sakit? Dan lama tak sakit ni?? Ke kejap je?? #ingintahu #pleasehelp

13 Balas

saya 34mggu pun sakit jugak...bukan setakat kat tulang kemaluan.. kat tulang pinggul sekali sakit .. biasa sebab baby membesar .. nak² ubah posisi tidur Allah dia punya sakit tu .. hahaha tp apa² pun kita kena nikmati jugak.. sebab tak semua merasai sakit mengandung ni.. jangan lupa bersyukur dan jangan lupa doa²kan orang lain jugak.. 🤗

12mo ago

Terima kasih atas nasihat.. Alhamdulillah.. ☺️