belum buka buku pink

hi ibu² .. saya nak tanya tak pe ke kndungan saya dh 12 mggu tp saya tknak pergi buka buku lg ..sbab susah dgn knaikan lg ,ank umr 1thun lg dan saya tgh alahan teruk lg ni mnyebabkan sya mlas lg nak ulang alik ke klinik ..sya brhajat usia kandungan 20 mggu keatas bru nak buat tmjnji buat buku ..mcam mane ya ibu²?#seriusnanya

10 Balas

xboleh. kena bukak sblm 12w.nak2 lagi kalau awk jenis high risk mom. lagi kena bukak cepat. suruh la suami tu cuti hantar awk n jaga ank sementara awk dkt klinik. dh anak die kn.