Anak susah berak

Hi ibu2, saya nak tanya normal ke baby 54hari berak 3hari sekali? Bila berak sampai 6 kali dan yang kali ke 4 dan 6 tu tahi berwarna hijau. Yang pertama sampai ke 3 tu warna kuning. Bau pon busuk. Baby fully bf. #firstmom #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

Anak susah berak
3 Balas

baby awak dpt susu awalan/cair iaitu susu foremilk sahaja. sebab tu najis baby berwarna hijau. awak kerap ubah posisi penyusuan ke? berapa minit baby hisap setiap sesi?

1y ago

dalam 10minit tukar sebab baby kuat meragam

try pam susu bgi bby

refer chart ni sis