Batuk demam selsema

Hi ibu2 saya bf anak umur 2 bulan tapi skrg ni saya xsihat batuk selsema. Pergi klinik biasa doktor ckp jgn susukan anak even susu yg dah pam pun sbb takut anak kene infection kuman dari kita nnti dia berjangkit batuk selsema gak. Doktor suruh bg formula sampai saya dah sihat. Betul ke xleh bg susu kita time kita sakit? Tp saya dah terbagi rasa serba salah sangat sbb ank pun ada selsema batuk gak cuma dah elok sikit. Saya xkisah saya sakit tp risaukan anak. Ada tips hilangkan selsema anak :( pasal susu tu mmg kena bg formula jela eh. #pleasehelp #firstmom

12 Balas

takde msalah pun . teruskan penyusuan susu ibu mcm biasa. cuma ibu pakai face mask. kerap cuci tgn. jaga kebersihan diri

bole je nak susubadan..tp kita ni kene extra bersih je