lidah bby putih

Hi ibu2 penah tak ank2 ibu jadi kulat susu kat lidah gan kat langit dekat gan tekak ade putih macam mane nk buat ye

1 Balas

Sis kena bersih kan lidah dia. Guna napkin, basahkan lepas tu bersih kan lidah baby. Kalau tak pun, sis boleh Google "pembersihan lidah baby". Ada alat macam berus kecik untuk bersihkan lidah 🤗

4y ago

Kalau guna napkin tu je pun okay. Saya pun bersihkan lidah baby guna napkin je. Asalkan kita selalu bersihkan, tak makin teruk 🤗