20 weeks skrg

Hi ibu2. Normal tak dh 20mggu mseh rse Agak flat? Bila diri nmpk pregnant... Tp Bila Duduk bongkok sikit atau Bareng mengiring, Nampak mcm lelemak biasa... ( sy ade baby fats dari first baby) berat skrg 68kg... Confuse baby gerak atau sekadar Angin Sbb sy gassy, kuat Kentut lately... Heeee... 2nd pregnancy mencabar sikit... #mohonpencerahanibu #risauuuu

1 Balas

Hehe normal. Sy 8bulan pun perut mcm 5bulan. Masuk wad sbb overdue, katil sblh xpcaya sbb kecik je perut. Alhamdulillah bby lahir 3.4kg.