Normal tak ya

Hi ibu2 normal ke baby 1bulan lebih x pandai tengok orang lagi and belum pandai menegur lagi.. sedih bila org ckp dh sebulan lebih x nampak lagi ke anak .😭 actually baby sy pramatang 35weeks dia sihat pun sy dh besyukur sgt.. #firstmom

2 Balas

ckap kat org yg kata tu...prkambangan anak nie xsma pda stiap org...brbeza2... mlut org niee buat stress para ibu2 je...

normal je.. baby 1bulan masih nampak samar2 je lg. jangan risau okay