Gigi anak dan ragam anak

Hi ibu2 normal je kan baby 10bulan lebih belum tumbuh gigi and belum pandai bejalan .. anak sy lahir prem lpstu 5bulan lebih dia pndai menyarap and selang 2minggu mcm tu mengensot2 terus bediri memapahh pastu pandai memanjatt sangat lasak😂 msuk 9bulan lebih bru dia pandai merangkak.. kadg2 bosan la bila keluarga terdekat asyik tegur kenapa x de gigi kenapa mcm tu kno mcm ni.. x thu nak jwab apa.. kang dikata menantu derhaka pulak .. maaf soalan agak beremosi 😂😂 thankyouu semuaa #pleasehelp

1 Balas

normal puan .ank sy pun dlu lahir prem ..mmg lmbt tumbuh gg..tp milestone lain cpt pulak dia achieve sblm smpai wktu spttnya .hehe..😂

9mo ago

Haah betul puan😂 umur bru 10bulan tp dia boleh panjat sana panjat sini mcm budak umur 1tahun lebih. 😅 letak dalam playpan pun dia tetap panjat sampai dia bejaya keluar😂 kadang2 pelik jugaaa 😂