ANAK MULA BERJALAN

Hi ibu2, nk tanya pengalaman ibu2 semua. Berapa umur anak2 ibu mula berjalan yer?🤭 #1stmom

24 Balas

ank 1st 9bln lebih ank 2nd 11bln.. ada baby cpt jln.ada baby lmbt sikit... sy selalu buat urutan kaki pd baby..sy rs mmbntu jg kot.

Anak saya 11 bulan baru bejalan betul2.. Sebelumni dia main2 bejalan lepas tangan masa umur 9bulan dah boleh sikit2

mcm ank sy lambat skit.. 1tahun 6bulan.. sblum dio brjaln,dio dh brckap skit2.. kdang2 ragam ank xsma..

Anak first Setahun Lima baru mula berjalan. Anak kedua, Sebelas bulan boleh berjalan da.

Anak first Setahun lima baru berjalan. Yang kedua 10 bulan start bertatih da.

10 bln😊 ni nk msk 11 bln dh nk berlari sj

Seingad anak first dulu 1tahun 6hari.

Ad yg 10 bulan... Ad yg 11 bulan

setahun bru dy lncar bjalan

anak sy ngam stahun sminggu