Baby tak nak bf

Hi ibu2 nak tanya normal ke anak 3bulan tak nak direct bf? Botol boleh je minum.. Tapi bila try bf dia nanti dia mengamuk n menangis.. Saya memang tak ada bagi fm.. #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #firstmom #bf

1 Balas

sama mcm anak sulung dulu dari lahir sampai setahun kena pump susu badan bagi sebab dia tak nak direct susu n susu formula pun dia tak nak tapi lepas setahun tu selow2 bagi susu formula dia mau minum dlm berapa bulan gitu je then terus tak nak susu sampai skrg dah dekat 2tahun huhuu

2y ago

Tu lah sebelum ni elok je nak direct bf.. Tapi tah lah tiba2 je dia tak nak.. Risau pula.. Tapi botol ok je😂😂😂