Jumpa Pakar Selepas Buka Buku Pink

Hi ibu2, nak tanya mmg lepas buka buku pink semua dah setel, kk akan buat appt utk jumpa pakar kat hospital ke ? Sy just nak tau je benda ni normal atau sy yg ada problem apa2 😓 Maaf saya first mom 🥺.Terima kasih

2 Balas

Rujuk pakar if ada masalah lain, contoh ada cyst, fibroid, and certain masalah kesihatan lain. Dorang memang akan refer kita ke pakar

1y ago

Oo ok sis, terima kasih

Selalunya jumpa Dr dkt KKIA tu je. Mungkin ada apa apa kot, nurse tak bitau ya? Moga yg baik baik shj utk ibu & anak…