Buah tak boleh makan

Hi ibu2 nak Tanya btul ke buah anggur awl ngandung xblh mkn mksdnya awl tau kta pgnant sbb bkn na cya pd geogle tp cma skdr sy cri na tau buah bkhasiat Amal msa pgnant..maaf klu ptyaan sy agak pelik sy ingin tahun dn kpastian hrp ibu2 dpt mbntu sy jgn kecam🙏tma ksih #ingintahu ##firstmom ##firstbaby #seriusnanya #pleasehelp #bantusharing

15 Balas

Penyebab kuning tu darah mommy jenis o+.. makan je buah tp berpada. Banyak khasiat utk sis dan anak

anggur mengandungi satu pada kulit yg bole meyebabkan kontraksi rahim.. ALLAHualam

1y ago

Boleh refer penerangan dlm app ni juga awak https://my.theasianparent.com/manfaat-buah-anggur-untuk-ibu-hamil

sy mkn je time prgnnt sbb fav buah tp kena control lah

setahu sy,, x digalakkn bg yg ad gdm je

Boleh makan.