Anak demam

Ibu2.. nak Tanya .ank sy setahun 10.. td sy check dia demam.. dah pergi klinik check tekak smua ok.. ank aktif..btuk selsema tiada.. tadi blik klinik bgi mkn ubat demam Dan mndikan dgn air suam.. skrg nak tidur pkai bju nipis seluar pnjg xpakai stokin Dan buka aircond. Ok ke X ya??#ingintahu #bantujawab

3 Balas

Okay. Ikut keselesaan anak. Anak saya waktu demam pun memang on aircond. Anak saya pakai pampers dengan stoking je.

ank sy demam sy bg pkai pampers jew

ok je