baby 1st flight

Ibu2 mnta pndpt...korang buat apa klau bby naik flight supaya x nngis or meragam dlm flight...esok flight blik johor... #bby1bln3hari...

1 Balas

Mse flight nk terbang tu..cuba mnyusukan bby..nie sbb masa flight nk terbang akn ade rase berdengung..tu yg buat bby rse xselese dn mnangis.. Kn bby xpndai nk telan air liur sndri..so ble mnyusu..secara sndri nyer die akn telan susu tu... Dn kurangkn rse berdengung yg bby rse...