Susu sesuai untuk anak umur 1tahun keatas

Hi ibu2. Minta suggest susu yang sesuai untuk umur setahun keatas. Boleh advice kan saya juga (⁠◕⁠ᴗ⁠◕⁠✿⁠) Buat masa ni baby saya okay dengan dutchlady full cream, yang saya gunakan dalam masakan. Btw baby saya fully bf, dan akan genap etahun dalam beberapa hari lagi. Saja nak bagi dia cuba susu biasa. Thank you in advanced! 🥹

2 Balas

susu ni actually bergantung pada anak sendiri. kalo suggest risau x sesuai dgn perut anak. if nak try guna la yg pek kecil dlu. macam anak saya guna lactogrow 3. yg tu tuk ank umur 1-3y

boleh join grup wasap mommy & ttc kalo nak tanya ppe kat situ juga ok 😊 https://chat.whatsapp.com/FE0BfvTN0XwHUIoxjsFqJe