Cara hilangkan gatal streckmark

Ibu2 macam mne nak hilangkan gatal kat bawah perut nii😫😫 pedih sangat pastu panas2 sakitnyee🥲#ingintahu #pleasehelp #firstmom #bantusharing

4 Balas

usap2 je jgn biasakan garu nnti nak garu je ..nak hilang tak dpat ..sy guna cream stretch mark tp still ada je ..makin bby kuat kick makin ada stretch marks..bhgian pusat sllu pedih dan panas .. gunakan je cream tu spya kulit merenggang tak menyakitkan sngat ..

sy gatal2 seluruh badan,sy pakai vaselin cocoa butter,hilang terus gatal2..

kena sentiasa pakai stretch marks cream/oil..

sy guna ni slesa,xda strecth mark