Naikkan HB

Hi ibu2 klu nak naik hb apa yg kamu amalankan?Susu yg baik dan tak naikkan GDM sesuai utk Hb low?#bantusharing #firstmom #ingintahu #firstbaby

7 Balas

Minum jus jambu batu.. saya hb dari 10.4 checkup sebelum ni then semalam p checkup hb saya 14.6.. saya amalkan minum jus jambu batu merah tu.. tp paling pnting ubat tambah darah jgn skip.

1y ago

Jus jambu batu yg merah dlm kotak mcm ni ke sis.. yg ni kalau ada gdm gula tak naik ye?