Kira pergerakan baby

Ibu2 kalau kira pergerakan baby selalunya habis pukul berapa? Ada tak baby bergerak habis awal dlm 10 kali tu? Share la sikit pukul berapa habis awal tu?? Ke ada yg susah nk cukupkan 10 kali? ?

1 Balas

Biasanya baby habis gerak normal kol 3-5ptg.. saya ada baca tak normal klu gerak 10kali da siap jam 12tengahri.. dan tak normal klu baby kol 9malam baru cukup pergerakknnya.. klu gerak tk normal kene jmpa doktor.. huhu so far baby gerak 10kali tepat kol 3-5ptg.. 😁