Pantang moden

Ibu2 dalam pantang ni bole ke makan pizza ke kfc ke cheese ke🤔#advicepls

2 Balas

sy pun pantang moden.. tp xmakan fastfood and air carbonated.. boleh makan apa je selagi xde alahan.. cuma jgn makan makanan yg x menyihatkan atau xde khasiat mcm megi ke, jajan ke.. lg pun hormon bdn kita drop lepas bersalin.. byk side effect nya nanti..

xblh. better ikut je pantang mak2 dlu sbb kesannya bkn skrg tpi akan dtg lgi byk masalah bila xpantang betul2

3y ago

setuju