Morning sickness

Ibu2 cuba share seberapa teruk alahan anda.. Sy anak first sgt teruk..1 hari makan 1 keping biskut dan 1 cawan air suam sahaja.. Lebih confirm semua terkeluar balik.. Anak kedua tiada alahan langsung cuma sedikit pening dan mual tapi still boleh makan.. Anak ketiga.. Sekrg 9 weeks. Bru start rasa mual2 tolak semua makanan manis..#ingintahu #bantusharing

3 Balas

teruk sangat.. sampai hanya boleh telan 1 senduk nasi saja..