minum air gula

hi ibu2. boleh share tak pengalaman minum air gula? @ tips minum air gula. nervous betul bila fikir kena minum air gula esok. ada tips tak jangan bagi muntah? #firstmom #firstbaby #pleasehelp

10 Balas

saya pun baru minum air gula. cuba tanya kk awk boleh minum air gula beli dkt farmasi luar tak. sbb time saya, boleh. soo minum air gula oren tu sejuk2 hehe. and then lepas minum, jangan banyak bergerak, pegi tidur untuk elakkan melayan rasa nak muntah tu 😆 and minset tu penting, jangan mindset nak muntahh. insyaAllah semoga dipermudahkan!