Jantina baby

Ibu2 blh bagi tau sya minggu ke berapa jntina baby akan terlihat.. Skrg sya 33minggu msih tk tau jntina baby apa?

1 Balas

kalu ikutkan dah nampak..kalau bby bagi kerjasama..kalau nk jelas scan swasta..kalu sy scan klinik kerajaan 36 week baru dia tunjuk

3y ago

tgk yg jenis mcm mane puan mahu..kalau yg nmpak jelas tu mahal lah cikit dalam seratus lebih juga kut..sy xpasti..sebab yg saya..ank sy tunjuk masa scan dekat klinik kerajaan je.