Perut Ketika Hamil

Hi ibu², baru² ni sy ke klinik check-up rutin kehamilan. Tp masa ukur perut, nurse ckp perut sy besar dari yg sepatutnya. Sy baru 15week. Sy jadi risau. Sy mmg sangkut GDM tp sepanjang BSP semua okay. Ada x ibu² yg mengandung perut besar dari sepatutnya? Kehamilan ada masalah ke? #firstbaby #seriusnanya

2 Balas

Hi ibu. Rasanya jaga makan je mommy. Saya pun dlu GDM.. pandai2 insaf sendri🤣 Pengalamn sy pun bgini sblm ni. Tup2 anak dlm panjg..perut nmpk besar. Be happy mommy. & take care. Jg mkn minum baik2. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

i.