Idea utk bg anak selera makan

Hi ibu2. Ank saya masuk 7m ni dia dah xselera nak makan bubur. Bila nak suap je mesti akan tutop mulut rapat2 tapi bila nak bg biskut baby bukan main senang nak buka mulut. Adakah faktor nak tumbuh gigi sama ? Sbb dia mmng tgh gatai gusi sekarang ni, pantang nampak benda semua nk di gigit. Ada resepi @ idea nak bg anak makan ? #pleasehelp #firstbaby #seriusnanya #risau_sangat

1 Balas

mcm sy dlu slalu tgk dkt ig ada mommy yg share idea dan resepi tuk sediakan tuk anak mengikut umur dia ketika itu contoh mcm ig yg sy ss ni..puan blh try follow ig sy suggestkan ni..hrp dpt mmbntu puan..😉✌🏻 mg dpmudah segalanya..aamiin

2y ago

Terima kasih ☺️