susu nan pro

ibu2 ada tak yg bagi anak susu nan pro dan anak berkahak..anak saya minum nan pro..dlm 2-3 minggu ni perasan dia berkahak dan air liur mcm pekat..sebab susu ke? semalam dia muntah susu sampai keluar kut hidung mcm bercampur kahak..kesian pulak.. lain2 x de masalah mcm berak apa semua normal..#bantusharing #1stimemom

1 Balas

Hi ibu.. Saya rasa sebab susu. Sebb pglaman sy dlu pun mcm tu jgk. So sy gntikan susu. Dan for time being sy cairkan dlu. Spy nak elakkan kahak. Bila dah ok.. Ikut portion susu semula. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

3y ago

sekarang dah tukar similac, mmg dah x berkahak..