Susu lembu free lactose

Ibu2 ada tak yang tau ape2 jenama susu lembu yang free lactose .. anak saya dah 3hari berak3 xbaik2 .. dah gi klinik pon still sama .. semalam saya pergi farmasi , staff farmasi suggest kan susu soya free lactose .. bila dah beli ,anak xsuka pulak .. so skrg ni saya tgh buntu mncari susu lembu yang free lactose. Harap ibu2 dapat membantu

5 Balas

anak saya alergik susu lembu, cuba2..Alhamdulillah dia boleh minum dupro soy kotak warna pink tu. mungkin puan boleh try

susu lembu rasanya xde yg free lactose. usually plant based yg free lactose. susu kambing xpasti..tp mcm lactose juga.

1mo ago

ya. try and error. btw bby mmg lactose intolerance ke?

takdek sis, susu soy based ade la. maybe blh try based dugro soy

1mo ago

tq .. arini sy nk try dupro free lactose plk.. sy bli kn similac bdk nye tolak ..

nan atau similac ada yg lactose free

Similac lactose free ade awak