BABY SONGSANG

Hi ibu2, ad tak pengalaman baby songsang at 36weeks & possibillity utk turun time 37 weeks ad x . Sbb mama dia kena admit dah next week sbb GDM on diet & bby besar. Please SHARE experience ibu2 kt sini. Hari2 duk nangis memikirkan klu kene operate cmne 😭 #helpbumil

6 Balas

hi momy..sy 36 week..baby masih songsang...lpes 37vweek baby dh turun ke bawah..bnykkn sujud.

2y ago

Happy dgr. Hopefully khamis ni ad berita baik . Klu tak mama dh redha hehehe