Nak tnya ibu² air kacip Fatimah..

Ibu yng mngndung boleh ke mnm air kacip Fatimah tu..saya dah 38minggu..air kacip Fatimah tu bahaya tak pada kandungan..siapa sini mngndung tapi ada mnm air kacip Fatimah.yng tin kecik warna pink tu..suami ada beli..saya ckp dngn suami boleh ke mnm masa mngndung..suami pon ckp entah tak tahu..ya lah sbb dia lelaki mna lah tahu😅,jadi saya pon tak mnm lah tkut..bgi pendapat ibu² di luar sana semasa mengandung boleh ke mnm air kacip Fatimah.🤔 #Sekadarbertnyasahaje

6 Balas

https://my.theasianparent.com/bahaya-rumput-fatimah Shared via theAsianparent app, Asia's largest parenting network chosen by more than 30 million parents https://tap.red/sapp

pendapat sy..kacip fatimah tu sejenis tumbuhan herba atau kata lain jamu ntuk wanita.... jamu x elok amek masa prgnant. tggu dh bersalin nnt baru minum ye sis.

Ada artikel psl kacip fatimah dlm aps ni try search. kt indon minum ada sebabkn kematian rahim pecah.

saya rasa, lebih elok tanya doktor. sebab diorang lebih arif.

Jgn mnum sis,,,jamu ni panass xsesuai utk ibu mngndung

2y ago

ouh thanks you sis..nasib tak mnm..

tny doktor dlu..jgn memandai2