Bayi Berpusing

Hi ibu semua. Sy harini 33weeks preg with twin. Dua dua baby melintang. Mcm mana ye nak bg baby sorang kepala ke bawah ? Saya banyakkan sujud & tgk juga excersice di youtube , tapi tetap rasa kepala baby dekat bawah rusuk ni. Ke tu bukan kepala baby ? Saya nak tips boleh?#firstbaby #firstmom #pleasehelp

2 Balas

sya pun mengandung baby twin sis klo dah masuk trimester3 memang susah nak pusing sebab baby dah besar dan perut kita pun dah sempit tpi baby saya dri kandungan 7 bulan 1 sungsang 1 lagi turun bawah masuk paggul sdah tanggal 26 ni kena pi jumpa dokter pakar untuk keputusan bersalin normal atau pun czer doakan sye smoga lancar dan selamat dlm bersalin nanty

2y ago

eits beza sehari semoga dipermudahkqn segala urusan sis

hai mommy. pernah baca pasal ECV? Cuba consult dengan doktor dan better ikut saranan daripada doktor sendiri sebab ni melibatkan nyawa mommy dan babies. https://my.theasianparent.com/baby-songsang-kena-pusing?utm_source=question&utm_medium=recommended

2y ago

sokay siss