GDM in week 16

Hi ibu semua, harini sedih sgt sbb dapat call dari KK sangkut lepas minum air gula 8.1. Rasa kecewa sbb saya memang jaga pemakanan. tak makan and minum manis sepanjang pregnant. Harini air mata macam hujan tak boleh stop. Nak minta ibu2 semua doakan saya dan baby baik2 sahaja ya. Ada ke yg dah minum air gula dan dapat result ? #advicepls #firsttimemom

9 Balas

Sya pun sma ada gdm ..mkan ubt dan insulin malm

1y ago

Sya pun tukar beras faizal tu ..sya bru minum susu wildan juga