whitening supplement

Ibu semua boleh ke kalau nak minum whitening drink macam pearl white, susu maryam and etc. Thank you

2 Balas

jgn mnum bnda2 merepek cmtu..tmbh2 produk tu nth dr mana kajian apa xde buat produk timbang kilo smua tu bhya sis..jgn risiko kan diri sndri n baby. amalkan real food yg sehat..jaga pemakanan..makan la sayo2 buah2an..vitamins doc bg tu.. InsyaAllah cukup sbg supplement kita..xperlu produk2 merepek smua tu dh..

No. Tak perlu minum semua benda tu.