Gerakan baby dan perut tebal

Hi ibu semua, ada tak macam saya week 25 nak ke 26 . Belum boleh kira gerakan baby tapi dah boleh rasa dia gerak. Cuma kadang tu ada hari tak aktif dan kena baring mengiring baru rasa dia gerak . Kalau duduk or buat kerja mmg tak rasa. Saya berat 93kg . Adakah sbb gemuk dan perut tebal kurang rasa baby aktif tapi sebenarnya aktif je ? Ada ke mcm saya ? #firstbaby #firstmom #ingintahu

2 Balas

Sama la sy pun, time baring tu baru nak dpt rasa, time buat keje x rasa