18 minggu

Hi ibu , normal ke 18 week 4 day tak rasa baby tentang atau gerak2 . Baby first #bantusharing #seriusnanya #pleasehelp

7 Balas

normal puan. Lagi-lagi anak sulung. Kadang dia kick, cuma kita je tak perasan. Perut tebal kadang-kadang tak rasa jugak. yang penting start 28 weeks kena kira betul-betul kick baby.

Normal je. Doc sy ckp ikutkan baby gerak je tp otak kita tak alert lg sbb 1st baby. Takda pgalaman. Nnt 20w ke atas akan rasa slow move. Jgn stress okay :)

normal...sy 21w bru rasa...ikut perut ibu jgk....xsmua sama...jgn rsau, rileks ja...slagi cek up ad hbeat...

sy 15weeks4days dh ade rse...xtau sma ada prsaan sy atau bkn 😅😅

nrml sis..dpend bdn sseowg..ade cpt ade lmbt

normal sis ..sy 22week bru rsa ..

depends