Ibu menyusu dan jamu

Ibu menyusu boleh makan jamu x??? #ingintahu #seriusnanya #firstmom #firstbaby

6 Balas

Jangan makan jamu. Nnt baby berak2.kalau mak bidan kg pon xkan suggest makan jamu2 ni. Sebab diorg pon tau jamu x bagus lepas bersalin. Ikan haruan pon x berapa bagus utk ibu baru lepas bersalin kalau makan daily. Makan je bnyk sayur daun hijau atau pon ulam2. Susu bdn akan lebih meriah

xperlu makan jamu. awak makan makan yg berkhasiat, amalkan suku suku separuh. buat exercise sehari 150min dh mencukupi. boleh follow fb page doctor imelda balchin pakar o&g. awak akan dapat banyak ilmu

Jamu utk sstgh org ni bertindak lain2 sis.. ada yg panas.. klau kurang minum air masak nt kesian baby.. blh effect dpt jaundice.. klau xperlu, xpyh la ambik jamu ni.. jaga pemakanan sihat je la

Seeloknya tak perlu makan jamu. Tapi terpulang pada Puan. Ada ibu menyusu yang makan jamu jugak.

Better jgn. Ksian bby

xperlu