38minggu 1hari

Hi ibu ii, normal ke sakit celah kangkang yang teruk dan sakit bawah perut semasa berjalan,sekarang saya sudah 38w1day due 08/08 tapi xde tanda ii apa lgi#ingintahu #pleasehelp

5 Balas

Saya pon rs sakit yg sama mcm Sis.Sakit smp nk bangun jln pon susah.Saya 39 minggu 1 hari .Due 2/8

10mo ago

Saya haritu lepas check bukaan memang akan ada darah sikit mungkin sbb kene seluk tu.. sebab bukan lendir darah.. saya pun menunggu hari juga ni 😄 baby takde bagi pape tanda lagi.. kalau tak bersalin juga sy rasa sy pun kene induce juga