38minggu 1hari

Hi ibu ii, normal ke sakit celah kangkang yang teruk dan sakit bawah perut semasa berjalan,sekarang saya sudah 38w1day due 08/08 tapi xde tanda ii apa lgi#ingintahu #pleasehelp

5 Balas

Saya pon rs sakit yg sama mcm Sis.Sakit smp nk bangun jln pon susah.Saya 39 minggu 1 hari .Due 2/8

10mo ago

Saya haritu lepas check bukaan memang akan ada darah sikit mungkin sbb kene seluk tu.. sebab bukan lendir darah.. saya pun menunggu hari juga ni 😄 baby takde bagi pape tanda lagi.. kalau tak bersalin juga sy rasa sy pun kene induce juga

bby da engage tuu da tekan bawah mmg akn sakitt skit msa lg sy pon38 week 5 arii

Syaa pon sama... sakit bawah perut jugak time nak berjalan tak pasti sebab ape

hmmm sy baru nak masuk 34w tp rasa sakit mcm tu

better ke hospital sis