peringatan untuk ibu ibu

ibu ibu yang tengah pregnant, apa apa shj yang keluar pada miss v sepanjang kehamilan tolong ya terus jumpa doktor. jangan tanya dekat socmed n follow apa orang cakap. sebab tak semua orang sama. better ibu ibu terus pergi hospital dapatkan jawapan daripada doktor. semoga urusan ibu ibu dipermudahkan, jaga diri okay.

2 Balas

Betul. Saya sepanjang pregnant tak pernah minta advice on anything regarding pregnancy kat siapa2. Apa2 memang rujuk gynae and family je. But gynae no 1 satu la.

ya betul