Pregnancy announcement

Hi ibu ibu 🥰 terutamanya ibu ibu yang dah selamat melahirkan, Boleh share moment/idea macam mana ibu ibu bagitau family yang ibu ibu mengandung? Saya belum bagitau family. Terutamanya parents saya. Segan pula sebab ni first pregnancy 😅#ingintahu #firstbaby

3 Balas

saya masa anak 1st dulu, ingat taknak bgitau lagi yg saya pregnant.. masuk 2nd trimester baru nk bgitau.. tapi saya morning sickness teruk masa tu, smpai kena ambik UPL.. so, semua orang tahu.. mak, ayah, 1 ofis semua tahu saya pregnant 😅😅 yg anak no 2 ni, lepas saya buka buku pink baru bgitau mak ayah.. tgkap gambar buku pink, send dalam wasap group 😁

Sy bkn jenis suka planning buat surprise, kemain siap ada video event utk announce ke apa. Sy cuma whatsapp lps dh masuk trimester ke-2 dgn attach gmbr ultrasound, bgtau alhamdulillah rezeki Allah bg. Skrg tgh mengandung minggu itu ini mcm tu je. Nk ckp call malu, pelik rasanya walaupun benda biasa 😂

saya cme bgtau suami je mula nya. mak ayab saya tau pn sbb saya kne g hosp, bgtau balik lewat nnt (masa tu duduk skali). mak saya cme ckp ok je. xde ape2 sgt pun 😅