untuk kesan regangan

Ibu ibu sume,, boleh ke guna lotion ni untuk kurangkan kesan regangan?

untuk kesan regangan
2 Balas

sy rasa tiada masalah je asalkan rajin pakai. sebab kita gatal disebabkan kulit nak regang and jadi kering. . so bila pakai losyen dia bantu melembapkan kulit kita.. betul x sis

Boleh tapi mungkin kurang berkesan. Lebih baik guna lotion utk anti kesan regangan.. mcam palmers. Sy guna palmers dgn bio oil

4y ago

Kulis sis nipis kot.. 😅😅 sis start sapu bio oil dari bape bulan lgi? sy dh 34weeks belum ada kesan stretch mark lgi. Harap2 tak adalah 😅