Pregnant 35 minggu

Hi ibu-ibu semua, normal ke kalau dah hujung trimester rasa nak cirit je?but so far,najis ok. Cuma rasa sakit perut tu je selalu kacau. #seriusnanya #firstbaby #ingintahu

2 Balas

Yes samaaa. Makan byk perut mcm penuh sgt bila mln sikit xsmpai sejam dh lapar 😂 Pastu kang memulas nk cirit 😂 Alhamdulillah baby aktif siang malam. Semoga urusan kita smua dipermudahkan. One month to go 🤲🏻🤲🏻

due 13/11ke? sama lah kita..sy rasa normal,makan pun xleh byk sgt dan cepat lapar..myb sbb baby dah membesar..tolak semua usus2 kita kot..sy cirit jugak,baru lagi 2hari ni..hmm

2y ago

ye,due 12/11. kadang sakit tu dtg sampai tak boleh nk gerak. risau sgt2