Tentang makanan awal kehamilan

Hi ibu-ibu semua .. haritu saya ad post dah test upt tapi samar .. Selang seminggu saya test semula pagi ni dpt tahu pregnant .. Anggaran kandungan sya brpa minggu ? First day period 19/5/22 and last period 25/5/22 .. Lpstu makanan apa perlu mkn utk jaga kandungan awal kehamilan ni & pantang larang makanan .. terima kasih ibu-ibu 😘☺️#ingintahu #firstbaby #firstmom

Tentang makanan awal kehamilan
1 Balas

bru lagi tu. x smpai 1m. sbb blm missed period utk bulan ni kan. so mommy boleh start mkn folic acid. jgn buat kje berat². jaga makan, jgn bagi perut kosong. nanti dh 8-9w boleh pegi scan dkt klinik, then boleh buat appointment utk buka buku pink.

2y ago

okay anis .. tenkiu ☺️